Galvanisk ansiktsbehandling för hemmabruk

Nnehåller markandsföring för      https://lhsrichardson.weebly.com/          min webbshop: beautybyjenshop.Mynuskin.Com

Galvanisk ansiktsbehandling är sedan länge känt som en väldigt effektiv behandling för hudföryngring. Numera kan du även utföra en galvanisk ansiktsbehandling som hemmabehandling. Nu säger inte att du ska sluta helt med dina salongsbehandlingar, det är en lyx du förtjänar. Men summary som träning så behöver vi underhålla våra ansikten. Och sanningen fram har jag personligen inte råd att gå en gång i månaden. Huden ser mycket återfuktad ut och du får en fantastisk GLOW, perfekt att göra innan en viktig tillställning.

Galvanisk ansiktsbehandling maskin
På söndagar har jag min hemma-spa kväll och då är det ett prefekt tillfälle att implementera en Galvanisk ansiktsbehandling. Det är väldigt enkelt och du kan regelbundet utföra det på dig själv om du har några minuter över på morgonen eller kvällen. Med andra ord är det enkelt att hålla ansiktet i toppform!

En Galvanisk ansiktsbehandling för hemmabruk, nu du äntligen underhålla din hud i ansiktet när det passar dig. Regelbundet och förebygga åldrande! Skräddarsy behandlingen efter din huds specifika behov.

 

Behandlingen påminner lite om liknande styck behandling:

Mesoduo-skinbooster cirka pris 1800 kr för forty five minuter
Infuzion device ansiktsbehandling som har en kostnad på cirka pris 1900 sek
Skinbooster cirka pris 1800 kr
Grundprincipen bygger på att du vill slussa ner näring under hudytan, något inte vanliga serum når utan tillförsel av nål, maskin med galvanisk ström.

>>>Läs mer och köp maskinen här<<<<

Har du frågor maila mig på info@beautybyjen.Se så hjälper jag dig med vad du behöver och
så kan du få en prova på rabatt. Du kan enkelt skriva PM på min Instagram —>> @beautybyjen.Se

 

 

SKÖNHETSMASKINER FÖR HEMMABRUK
Få fastare hud
PUBLICERAT DEN OKTOBER 24, 2019
Innehåller reklam och annonslänkar för LYKO

Att få få fastare hud är något många eftersträvar, helst vill guy få fastare hud utan gå på salong och istället kunna ha en maskin för hemmabruk. Givetvis har jag koll på hur du enkelt kan få fastare hud med en metod som fungerar!

Blogginlägg är för dig som vill ha: fastare hud på låren, fastare hud på kroppen, armarna och på magen. Funderar du även på att gå ner i vikt och vill undvika få huden börjar hänga lite läs vidare. Nu är det långt kvar till sommaren guys until sommar är tillfället vi helst vill få fastare kropp until.

Få fastare hud med nubody

Så här får du fastare hud
Huruvida vi har speedy hud är delvis genetiskt men även hur mycket vi tränar. Med åldern får vi oftare slappare hud och de tekniker vi gjort innan fungerar inte lika effektivt. Som tur är finns det knep att tillgå. Det vanligaste området där vi vill förbättra är att strama åt huden på magen. Det kan vara ganska så svårt att få huden att dra ihop sig med enbart krämer så det bästa sättet är att kombinera, kost, träning och mikroström maskin för strama huden på kroppen för hemmabruk!

Behandla slapp hud på kroppen
Många gånger vi får slapp hud på kroppen beror att vi går upp och ner i vikt, tex jojobantar. Du kan gå på salong och göra LPG och liknande behandlingar, guys det är ett annat blogginlägg i sig.

Vanliga områden att ha slapp hud är:

Magen
Hängmage efter graviditet
Slapp hud på benen
Hur man stramar upp slapp hud
Vanligaste orsakerna till slapp hud i ansikte, hals och dekolletage kan bero på hormonella förändringar i kroppen. När vi åldras minskar nämligen produktionen av elastin och kollagen i kroppen, vilket gör att huden tappar sin spänst och elasticitet. Åldrandet kombinerat med miljö- och livsstilsfaktorer gör att viktiga processer och funktioner i huden. Men även, sol, pressure och dåliga kostvanor bidrar till att huden åldras snabbare. Om du vet orsakerna till slapp hud kan du lättare få en fastare hud, jag kan blogga om kosten för rapid hud framöver med och länka 🙂

 

Visste du att, Kvinnor över 50 får ofta muffinsmage i stället för bukfetma. … Därför har du fått den: Hängig, lös hud beror vanligen på att huden har töjts ut.

Bästa metoderna mot slapp hud, valkar och celluliter
Att bli av med slapp hud är fullt möjligt om du är villig att anstränga dig lite. Att huden är slapp efter att guy gått ner i vikt är väldigt vanligt när huden inte hinner anpassa sig efter den nya kroppsformen. Kroppslyft, helt fri från kirurg!

NuBODY™
En skönhet maskin för kropp för fastare hud för hemmabruk som förbättrar hudens struktur och spänst med tydligt resultat. Du kan sonika slimma din kropp hemma helt själv.

FDA*-godkända kroppsapparaten med mikroström och den ger även en fastare silhuett. Det är en mikroströmsapparaturen för hemmabruk. NuFACE är idag den världsledande tillverkaren av excessive-tech apparatur.

NuBODY’s unika Micro-4 teknologi fokuserar på kroppens svårbehandlade områden och slätar ut ojämnheter i huden. Behandlingen ger en lyftning och stramning av huden.

 

Hur bra?

Används: five minuter according to område, första 60 dagarna är en kur och använd maskinen 5 dagar i veckan. Efter det du trappa ner, det är som med träning du behöver börja hårt i början för bygga snabba resultat. Dock behöver du inte gå until gymmet för detta! Maskinen är skön på huden, lite som massage!

KÖP NUBODY HÄR

Det är ett måste att få äga en sådan maskin tycker jag, bästa av allt den finns för Nuface ansikte med!

Bara genom att klicka hem denna kommer du spara enorma pengar, dessutom handen på hjärtat guys vem har tiden springa på salongen flera gånger i månaden. Dock har jag tiden se massor av film och serier och då kan jag likväl behandla min kropp samtidigt och hindra mig från ha båda händerna i munnen med snacks! WIN WIN!

HEMMA SPA
Microneedling för hemmabruk – Här är det du behöver veta
PUBLICERAT DEN AUGUSTI 24, 2019
microneedling för hemmabruk
Har du funderat på att göra microneedling hemma? Dvs microneedling för hemmabruk? Jag har gått på salong och gjort denna dyra behandling och resultatet guy får är fantastiskt. Jag blev såld direkt! Jag har inga hassle för hyn så för min del kan jag uppnå samma microneedling resultat med en hemma behandling, näst in until i alla fall, det ingen hudterapeuft om gör det på dig, utan det är ju du själv som rollar ansiktet med en curler. Om du vill göra detta hemma är det viktigt ha koll på hygienen så därför tänkte jag gå igenom steg för steg.

 

Microneedling för hemmabruk
Du behöver en ren hy, sprita den innan behandling med rollern.
Rollern kommer i olika djup så beroende på vilket resultat du vill uppnå välj djup. Jag skulle säga att det är bättre börja med mindre djup.
Applicera serum efter du rollat.
Låt huden vila, gärna beneath en mask.
Ta inte på huden och sov på rena örngott och använd inget smink på 24 timmar
Skin Roller från Swiss Clinic har 540 mikronålar av japanskt kirurgiskt stål som rullas över huden för att stimulera produktion av kollagen, öka blodcirkulationen och skapa new york hud. Produkten är CE märkt och fabrikssteriliserad.

Rabattkod
Anmäl dig until deras nyhetsbrev och få

15% rabatt på ditt första köp!

 

SKÖNHETSMASKINER FÖR HEMMABRUK
Ansiktsrengöring maskin – Bäst i take a look at effektiv rengöring av ansikte
PUBLICERAT DEN JULI sixteen, 2019
Innehåller annonslänkar och reklam för LYKO

Med en ansiktsrengöring maskin kan du äntligen få bort sminket som du aldrig lyckas med innan. Känner du som mig att sminket är svårt få bort? Och ännu inte testat en ansiktsrengöring maskin, så kan det kanske bli nästa steg i din rengöringsrutin av ansikte.

Personligen upplever jag att jag behöver tvätta mitt ansikte minst 2 gånger för att känna mig ren från smink på kvällen och efteråt om jag drar en bomullstuss över huden i ansiktet med en toner så kan jag se att smuts finns kvar. Det gett mig en frågeställare, blir min hud någonsin riktigt ren?

En ansiktsrengöring maskin kan effektivisera rengöringen
Det måste finnas en anledning until att dessa ansiktsrengöring maskin går åt som smör i solsken. Känslan att få känna sig riktig ren, det är en känsla som för mig är en stor favorit känsla. Jag har inte bloggat om rengöringsvampar ännu guys dom så går det åt mindre rengöringsprodukt vilket gör att det blir mer prisvärt, samma sak är det med en rengöringsmaskin för ansikte.

Första generationens rengöringsmaskin för ansikte var ett märke jag nu glömt bort dessvärre guys får uppdatera om det guys är gjort med borstar. Den typ av maskinen med borstar som roterar är inte hygiensikt och från min vän fick mögel i sin maskin och då hade hon betalt dyra pengar för den. Inte så trevligt!

Få bort alla make up rester
Tänk att få bort alla makeuprester samt få 99,five % av smuts och olja från huden, då hade jag i alla fall varit nöjd. Den tar även skonsamt bort döda hudceller, löser upp tilltäppta porer.

Salong ansiktsrengöring rengöring för hemmabruk
Normalt sätt känner jag mig endast riktigt ren i ansiktet om jag varit på salongsbesök. Jag har då inte råd gå på salong varje dag en vill gärna ha salong ansiktsrengöring rengöring för hemmabruk om guy säger så! Och är jag ninety nine,five % ren varje dag med att rengöra mitt ansikte är jag nöjd, säkert mer ren än på salong hehe.

FOREO ansiktsrengöring maskin
Luna ansiktsrengöring maskin som med hjälp av T-Sonic™ teknologi, som har ultrahygieniska silikonborsten som är 35 gånger mer hygienisk än syntet- och nylonborstar är därför ett betydligt bättre alternativ. Den tar skonsamt bort döda hudceller, löser upp tilltäppta porer från makeuprester samt tar bort ninety nine,5 % av smuts och olja från huden

Det är inte alltid ansiktsrengöring som är avgörande
Personligen har jag testat mängder med olika ansiktsrengöring, dyrt, billig, osv men jag har inte uppnått den känslan av 100 % ren hud. Jag har därför bestämt mig att investera i en ansiktsrengöring maskin. Då vänner, bekanta, har FOREO så vet jag att den är bra och kommer därför satsa på en sådan.

Funktion: T-Sonic-pulsationer för att ge dig en djupare rengöring än den du får av att endast använda händerna vilket ger dig en effektiv daglig rengöringsrutin

Foreo kommer i olika storlekar, mini är perfekt på resor och den större kan man ha hemma. De olika modellerna har olika funktion för dom olika hudtyperna som finns. Dom små är ursöta 🙂

Foreo_LUNA_3
Foreo LUNA 3
Foreo LUNA 3 är den senaste modellen för 2019 och den har 30% mjukare silikon. LUNA 3s borstar är skräddarsydda för varje hudtyp och kan fortsätta att anpassas i FOREO-appen genom att välja olika pulsationsintensiteter och massagerutiner.

Det är verkligen excessive tech, Svensk teknologi med! Den senaste maskinen är mer gångbar än dom andra maskinerna, då den kan skifta mellan olika hudtyp lägen.

1 USB-laddning håller upp until 650 användningar.

Köp Foreo Luna 3 alla färger

Pris: 2195 kr

Jag valde Foreo Luna three för jag väljer alltid det senaste om jag ska köpa något!

Dessa Foreo sälj en var 7:e sekund över hela världen, så dom är extremt populära och därmed Bäst i test ansiktsrengöring maskin som pengar kan köpa!

 

Köp alla FOREOS HÄR
Lyko rabattkod

SKÖNHETSMASKINER FÖR HEMMABRUK
NuFACE NuBODY
PUBLICERAT DEN JULI thirteen, 2019
Nubody

NuFACE NuBODY är en spännande skönhetsmaskin för hemmabruk med mikroström som förbättrar kroppens huds struktur och spänst med tydligt resultat. Jag har provat Nuface för ansiktet och det är en fantastiskt maskin som ger tydliga resultat av lyft, det är ett måste om man är över 30 år skulle jag säga.
Med åren blir våra kroppar med slappare och det är svårt oavsett hur mycket vi än gymmar att tighta till kroppen över allt (främst huden) och det är där mikroström kommer in i bilden! En NuBody maskin är verkligen maskin utöver det vanliga, det är den första FDA*-godkända kroppsapparaten med mikroström för hemmabruk!
Att gå på salong och göra denna typ av skönhetsbehandling är kostsamt och det stora fördelen att göra det hemma själv är om du kör som en kur 60 dagar below five minuter in line with dag och du får bevisade resultat.

Om Mikroström
Mikroström-behandling är svag ström som aktiverar hudens lymfsystem och muskler. Metoden är lämplig även för lyftande kroppsbehandlingar som t.Ex. Strama upp kroppen, tighta till huden, strama till gäddhäng och lösa slapp hud på magen och ojämnheter som celluliter.

FDA*-godkända kroppsapparaten med mikroström
NuBODY’s unika Micro-4 teknologi fokuserar på kroppens svårbehandlade områden och slätar ut ojämnheter i huden.
Vilka resultat nedan, med hemma behandlingar kan du få den regelbundenheten vs gå på salong som kräver tid och pengar.

 

NuBODY’ resultat
NuFACE_NuBODY_fore_och_efterbild

 

Användning:

Använd 5 minuter om dagen according to behandlingsområde. För de första 60 dagarna använd 5 dagar according to vecka. Efter 60 dagar använd 2-3 dagar according to vecka för att upprätthålla resultat.

Resultat:

Verkliga resultat
Börja se resultat på 30 dagar!
I en oberoende klinisk studie fann vi:

ninety two% visade en ökning av tonen *
eighty four% sa att deras hud verkade fastare *
80% av deltagarens hud verkade mjukare *
* NuBODY Clinical Study 60-dagars resultat. En enda centrerad, icke-randomiserad, enkelarmsförsök för att utvärdera prestanda hos NuBODY hudtonningsanordning för behandling av milda till måttliga celluliter hos lår och skinkor (enskilda resultat kan variera). Studienummer C17-D012.

 

 

Pris: 4995 kr

En behandling på salong för mage hos Nannic NBE kostar ca 1300 kr in keeping with gång, du har tjänat in Nubody maskinen på endast five behandlingar.

Köp Nubody här

 

SKÖNHETSMASKINER FÖR HEMMABRUK
NuFACE Trinity- Fitness for your face
PUBLICERAT DEN MARS 4, 2019

För ett par veckor sedan var jag på ett trevligt event och fick veta mer om ansiktsmaskinen NuFace Trinity- Fitness to your face. (klick) Jag var sedan innan bekant med denna ansiktstränare då jag hade fått äran att prova den en skönhets-mässa. Men nu var det äntligen dags för lansering av den i Sverige så att vi alla man kan köpa hem vårt eget exemplar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *