Vi putsar dina fönster Snabb och smidig service

Den som bor på ett högre våningsplan        https://yellowpage.nu/          eller har ett hus med stora fönster vet att det kan vara svårt att utföra jobbet själv. Det är farligt att hänga ut genom ett fönster för att nå till utsidan och stora fönsterrutor är svåra att snabbt putsa själv om guy inte har de verktyg som krävs. Om guy har ett hus med många fönster kan det också ta mycket tid i anspråk att putsa rutorna.

Företagare vet att fönsterputsningen är en viktig del av kontors- eller butiksstädningen, både för de anställdas trivsel och för att ge ett gott intryck inför kunderna. Här brukar fönsterputs behövas klart oftare än i ett privat hem, särskilt om guy driving force en butik. Då är det viktigt att man har en pålitlig companion som gör ett bra jobb så att fönstren är rena och snygga alla dagar i veckan.

Fönsterputs Stockholm med garanti och låga priser
Vi på Städhuset utför fönsterputs i Stockholm för både privatpersoner och företagare. Vi erbjuder också andra typer av städning och hushållsnära tjänster. Vi anser att man ska kunna få fönsterputsning och andra städtjänster until ett rimligt och speedy pris och dessutom har vi en nöjd kund-garanti. För oss är inget uppdrag avslutat förrän du som kund är nöjd!

Välkommen som kund hos oss
Vi har tusentals nöjda kunder som har anlitat våra duktiga, utbildade fönsterputsare för att putsa fönster både regelbundet och för tillfälliga uppdrag såsom inför en hus- eller lägenhetsvisning. Många kunder återkommer både vår och höst för att få fönstren rengjorda och hos de företagare vi jobbar för etablerar vi en plan för hur ofta fönsterputsning behövs, där vi bland annat utgår ifrån var byggnaden ligger och vilken typ av verksamhet som pågår där.

För putsning av fönster där vi kan komma åt med en vanlig stege erbjuder vi speedy pris. För den som har mer svåråtkomliga fönster där guy behöver skaft för att kunna arbeta eller en skylift kan ni ringa oss så ger vi en offert.

Många av dem som anlitar oss för städtjänster tycker också att det kan vara praktiskt att anlita oss för fönsterputs. Det kan till exempel vara en bra idé att kombinera en storstädning vår och höst med fönsterputs så att hela hemmet får en genomgång.

Putsa fönstren inför visning
När det är dags att sälja bostaden måste den givetvis presenteras från sin bästa sida. Många bokar visningsstädning inför att mäklarens fotograf kommer, guys det är lätt att glömma bort att fönstren måste putsas för att helhetsintrycket ska bli riktigt bra.

Skitiga fönster ger ett ovårdat intryck och kan göra att spekulanter uppfattar din bostad på fel sätt. Lika viktigt som att bostaden är noga städad i både prospektet och på själva visningen är det att fönstren är skinande rena. Smutsiga fönster hindrar ljuset från att släppas in och du vill ju att ditt hem ska kännas ljust och fräscht när potentiella köpare kommer och tittar.

Det kan kännas som en liten detalj, guys det gör stor skillnad för känslan i rummen. Investeringen i fönsterputs brukar löna sig enkelt genom att försäljningspriset blir högre, så passa på att boka fönsterputsning som komplement until visningsstädningen.

Användbara guidelines om fönsterputsning
När det handlar om fönsterputsning så finns det tre viktiga grundstenar: redskap, putsmedel och övning.

Vi börjar med redskapen. Det är otroligt viktigt att använda korrekt utrustning om guy vill slippa fläckar, ränder eller flammor på glaset.

Det viktigaste redskapet vid fönsterputsning är gummiskrapan. En bra skrapa tar bort exakt rätt mängd putsmedel och vatten från rutan utan att lämna några spår på glaset. Det fungerar absolut inte med en badrums- eller golvskrapa, här behövs en proffsskrapa som idag går att få tag på i de flesta byggvaruhus.

Päls eller tvättsvamp bäst för att applicera vattnet
Man behöver även ett verktyg att applicera vattnet med innan det skrapas bort. Bäst fungerar det med en så kallad päls, guys det går också med en mjuk tvättsvamp eller något annat som är skonsamt mot glaset. Men guy måste kunna applicera en rejäl mängd vatten på rutan.

Sist in i bilden kommer microfiberduken. Spara dina gamla lakan och andra tygbitar, på fönstret är det bara microfiber som gäller. Den är tack vare sin uppsugningsförmåga helt överlägsen när det handlar om fönsterputsning. Dessutom lämnar den inga spår på glaset.

Proffsmedel fungerar bäst
Vilket putsmedel ger bäst resultat på ett fönster? Bäst är miljömärkta proffsmedel som ger en blank, fin och skyddande polish på fönstret. Med hjälp av dessa medel får guy ett fint och blankt fönster och dessutom håller det sig rent länge eftersom smutsen fäster mindre på ett blankt underlag. Viktigt är att man doserar medlet efter den rekommendation som finns på flaskan. Slarvar guy med dosering så finns risken att det uppstår flammor, repor och andra fula spår efter putsningen. Det går även att putsa fönster med vissa diskmedel, exempelvis Yes, guys vi rekommenderar putsmedel för proffs.

Träning ger bästa resultatet
Materialet är självklart viktigt, men kunskap och erfarenhet är förstås viktigast när det handlar om fönsterputsning. Som professionella fönsterputsare så putsar vi tusentals fönster om året, så vi kan jobbet. Vi har putsat alla tänkbara fönstertyper genom åren och skaffat oss en ovärderlig erfarenhet. Särskilt krävs det en hel del övning för att guy ska kunna arbeta snabbt och samtidigt få till ett bra resultat. Repetition är den bästa inlärningsmetoden i de flesta fall , och det gäller även fönsterputsning.

VÄLKOMMEN
Städhuset är certifierade experter på att putsa fönster och arbetar i hela Storstockholmsregionen. Vi åtar oss uppdrag från såväl företag som privatpersoner. Boka fönsterputsning redan idag för ett garanterat skinande resultat.

KONTAKTA OSS
Städhuset AB

E-publish: niklas@stadhuset.Se
Tel: 08-464 70 00
Fax: 08-464 70 10

iso-certifikat Städhuset

Välj oss för fönsterputs i Stockholm. RUT-avdrag och kvalitetsgaranti!
OM OSS
Lämna över fönsterputsningen until oss så är du garanterad ett fläckfritt resultat varje gång. Vi åtar oss uppdrag från både privatpersoner och företag i Stockholmsområdet.

 

KONTAKTA OSS

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *