2 mest effektive generaliserte angstlidelser

Personer som opplever oppsummerte urolighetsproblemer, opplever følelser av press, frykt, stress og frykt uten noen åpenbar grunn. Tilstanden kan noen ganger føre til manifestasjoner som peevishness, konsentrasjonsproblemer, muskeltrykk og forverring av hvile, blant andre. Bortsett fra hvis den umiddelbart blir behandlet, kan tilstanden utrolig hindre individuelt, sosialt og ekspertarbeid, og i opprørende tilfeller kan det til og med føre til selvdestruktiv tilbøyelighet.

Kanskje den mest anerkjente typen oppsummert behandling av spenningsproblemer er å lede medisiner. Reseptene administreres vanligvis enten for å gi rask lindring, eller for en mer langvarig løsning på lang sikt. De grunnleggende klassifiseringene av medisiner er de følgende:

1. Antidepressiva

Under typiske forhold brukes antidepressiva til behandling av sorg; Til tross for det, kan de også være levedyktige som oppsummert uro problem medisiner. Den grunnleggende typen antidepressiva som brukes til å behandle oppgitte urolighetsproblemer, er selektive serotoninopptakshemmere (SSRI), serotonin-noradrenalin gjenopptakshemmere (SNRI) og tricykliske midler.

SSRI hindrer øvelsene i synapsen serotonin. Over topp målinger av serotonin i sinnet utløser urolighetsrelaterte indikasjoner som angst, muskeltrykk og peevishness. Ved å begrense bevegelsen av serotonin, forhindrer SSRIer begynnelsen på urolighetsproblemer. Forekomster av SSRI -er som vanligvis brukes inkluderer Fluoxetine (Prozac), Sertraline (Zoloft) og Paroxetine (Paxil).

SNRI lindrer øvelsene i, synapser serotonin og noradrenalin. Urimelige grader av noradrenalin i kroppen kan også føre til psykiske episoder. Dermed virker SNRI ved å forhindre at disse to syntetiske forbindelsene kommer på topp. Normale forekomster av SNRI inkluderer Duloxetine (Cymbalta) og Venlafaxine (Effexor).

Trisykliske antidepressiva (vanligvis referert til som TCA) er kanskje den mest etablerte typen antidepressiva som skal brukes i oppsummerte medisiner for spenningsproblemer. I disse dager brukes de bare fra tid til annen i lys av det faktum at de kan ha ekstreme tilfeldige effekter. Uansett, TCA brukes vanligvis når SSRI eller SNRI er utilstrekkelige. Den mest kjente modellen er Imipramine (Tofranil).

2. Fiendtlig overfor angstmedisiner

Den beste behandlingen for generelle nervøsitetsproblemer er å bruke medisiner som er fiendtlige mot uro. Det er to viktige typer slike medisiner, for eksempel benzodiazepiner og Buspirone.

Benzodiazepiner brukes for det meste for å gi rask lindring fra de lamslående indikasjonene på oppsummert spenning. De fleste av dem er beroligende midler som virker for å drepe nødene knyttet til disse problemene. Modeller inneholder Clonazepam (Klonopin), Alprazolam (Xanax) og Diazepam (Valium).

Buspirone er en medisin som reduserer spenningen ved å gjøre et individ uten omsorg i verden. I motsetning til Benzodiazepines Buspirone gir ikke rask lindring. Vanligvis må den administreres et sted rundt fjorten dager før virkningene kan merkes. Fordelen er at den er kraftig som en langvarig behandling for oppsummert nervøsitet.

Dette er reseptene som brukes jevnlig som oppsummert medisinsk bekymringsproblem. De anbefales vanligvis å stole på alvorlighetsgraden av tilstanden. Som regel administreres medisinene i blanding med ikke-terapeutiske forbønn som psykoterapi, avvikende metoder og endringer i livsstilen. kjop-citodon-uten-resept-bestill-citodon

Bli kjent med en grunnleggende prosedyre for endelig å frigjøre deg selv fra nervøsitet og frykt for godt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *