Voksen ADHD -behandling og livsstilstips

ADHD kalles ellers Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Denne tilstanden er generelt kjent for å påvirke ungdom. Uansett er det mange voksne som også plages med det. Innsikt viser at omtrent 70% av ungdommene som var fast bestemt på å ha ADHD, vil ha begynt med manifestasjoner når de kommer i voksen alder. Voksen ADHD kan være usedvanlig lamslående. Det kan påvirke individets evne til å fungere godt på den offentlige arenaen og holde tritt med gode forbindelser.  kjop-tramadol-online-i-norge/

Manifestasjoner av voksen ADHD: Mange individer har ADHD, men det kan meget vel være feildiagnostisert eller forveksles med forskjellige forhold. Noen viktige bivirkninger inkluderer: uaktsom oppførsel, nervøsitet, problemer med opprør, problemer med å holde en oppgave og å være fraværende. Hjelpeløs organisasjon: De vanlige voksenforpliktelsene ved å dekke regninger og virkelig fokusere på ungdommer kan være overveldende for noen med ADHD. De er jevnlig bekymret og forvirret og kan ikke være klar over disse grunnleggende forpliktelsene. Forholdsspørsmål: Ofte kan forhold være vanskelig å håndtere. En person med ADHD har en tendens til ikke å lytte godt og følge med ansvar. Dette kan belaste et ekteskap. Avbrudd: Å bli raskt forvirret kan bli forvirrende når du håndterer arbeidsspørsmål, stopptider og oppgaver. Dette kan føre til uopphørlig nedgang i sysselsettingen eller hopp på yrket. Fretfulness: Ofte kan ikke den enkelte slappe av og bare ha det hyggelig. De føler seg generelt engstelige og kan virke gretne. Forargelse: Det kan være kontinuerlige usømmelige harmeomveltninger over mindre problemer. Dette kan være en rask irriterende reaksjon i en kort periode med minimal lidenskapelig kontroll.

Konklusjon: Bestemmelsesinteraksjonen for ADHD har forskjellige deler. Det starter med å bestemme om individet hadde ADHD som ung. En velværekspert vil ta en klinisk historie om individets oppførsel som ung. De vil også lede forskjellige mentale og faktiske tester. Behandling: Det er forskjellige behandlingsmåter for å håndtere ADHD. Medisin: Legemidlene er i energizer -klassen. Målinger viser at individer oppdager disse stoffene som er ekstremt støttende for å kontrollere bivirkningene. Legemidlene virker for å kontrollere hyperaktivitet og hjelpe den enkelte med å ha muligheten til å konsentrere seg mer. Conduct Therapy: Tanken er kjent som intellektuell behandling, og er å fremme tilpasningsprosedyrer for problemene knyttet til ADHD. Denne behandlingen gir enkeltpersoner ekte omstendigheter som de ville oppleve og viser dem nye evner til å tilpasse seg bedre. Ideelt sett kan intellektuell behandling hjelpe noen med voksende bedre tilpasningsevner. Omsorgsgrupper: Små samlinger av personer som har ADHD kan møtes for å gi en kilde til hjelp og trøst for hverandre.

Livsstil endres: En god spiserutine kan hjelpe med å kontrollere en del av manifestasjonene knyttet til ADHD. Det er mange matvarianter som kan forstyrre tilstanden, noe som gjør noen mer plaget eller urolige. Se hardt og lenge på matrutinen din og før en matjournal. Dette kan hjelpe deg med å finne ut hvilke matvarianter som kan utløse bivirkninger og som kan være nyttige. Matvarianter som er solide for deg, ville være akseptable beslutninger. Et proteinrikt diett er nyttig for å videreutvikle fiksering. Gode ​​matbeslutninger er magert kjøtt, fisk, egg, nøtter, cheddar og bønner. Tidbits burde også være mer proteinbasert. Senk målet for enkle stivelser du brenner gjennom. Disse vil inneholde matkilder som sukker, hvit ris og hvitt mel. Øk målingen av kompliserte karbohydrater i kostholdet ditt. Forekomster av disse matvarianter inneholder grønnsaker og organiske produkter som epler og appelsiner.

Sørg for at du får i deg nok Omega-3 umettet fett som finnes i fisk som laks og fisk. Omega-3 umettet fett er på samme måte i nøtter, for eksempel pekannøtter og paranøtter og olivenolje. Sorter ordentlig på diett med din lege. Personen vil faktisk enda mer presist se hvilke matvarianter som hjelper deg mest. Det kan også være noen nyttige forbedringer som PCP kan anbefale for deg. De kan være afhjelpende. Prøv å ikke forbedre alene, da visse forbedringer virkelig kan forverre ADHD. Veien til fremgang er å logge alt du spiser og gradvis rulle ut forbedringene. På denne måten kan du enda mer presist finne ut at tingen fungerer for deg. Andre viktige betraktninger:

Nok søvn: Du må hvile nok for å hjelpe deg med ADHD. Seks til åtte timer daglig og pålitelig er en solid daglig tidsplan. Resept: Du må behandle stoffet ditt på en seriøs måte. Følg løsningskravene kontinuerlig og ikke hopp over deler. Trening: 30 minutter daglig er ikke bare solid, men også svært imøtekommende for ADHD. Årsaker: Det er ingen klar informasjon om hvilke forutsetninger

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *